Vårt treningstilbud

Boksingens ABC på 10 uker

Bokseskolen er beregnet for nybegynnere hvor man lærer boksingens ABC. Bokseskolen er tilpasset aldersgruppen 10-25 år.

Dette er for alle som ønsker å lære seg boksing fra grunnen av. Ingen erfaring er nødvendig. Bokseskolen varer i 10 uker med to treninger i uken med fokus på boksingens ABC, hvor man lærer det grunnleggende i boksing som guard, fotarbeid, utførelse av slag og unnvikelser/pareringer. Lær deg selvforsvarets edle kunst gjennom god og variert trening i et sunt og trivelig miljø. Treningen blir ledet av dyktige og erfarne trenere, og vi vil på den måten ha mulighet til å følge opp hver enkelt på best mulig måte.  

Bokseskolen koster kr 1300. I tillegg til trening vil alle deltagere på bokseskolen motta håndbandasjer og tannbeskyttere når deltageravgiften er betalt. Betalingsfrist er på trening nr. 3, hvilket betyr at du kan prøve et par treninger før du bestemmer deg om du vil fortsette. Selve bokseskolen avsluttes med mulighet til å ta ferdighetsmerke under et eget stevne. Alle som klarer dette vil få tildelt ferdighetsmerke og diplom fra Norges Bokseforbund.

Treningstider: tirsdager og torsdager klokken 17.30 – 18.30

Trenere: Geir Dahlen og Odd Inge Misund

Neste bokseskole oppstart september 2019. Informasjon om nærmere tidspunkt og påmelding kommer etter sommeren 2019.

For spørsmål, kontakt instruktør Geir Dahlen på e-post: gdref@online.no, mobil 986 16 105  eller stikk innom våre lokaler mandager, onsdager og fredager mellom kl 17:30 og 20:00. Leder Laila Kristjansson kan treffes på mobil 99531234.