Blogg
Yess!

Erik Strømhaug Norgesmester Ungdom !!!

Festen i B-30 var igang allerede lørdag når Erik viste flott boksing i en jevn semifinale mot rutinerte Michael Silden fra TK. Erik tok mer og mer kontroll, og trønderbartene strittet til alle kanter når dommerstemmene leses opp: 3-2 til Erik !!!
20. november 2019 23.09

Søndagens finale i Ungdom 57 kg gikk mot Magnus Hansen fra Stavanger BK. Her tok Erik styringen fra start, men tøffe Magnus hang seg på og det utviklet seg til en meget jevn kamp som bølget frem og tilbake. Nok en split decision: 4-1 til Erik !!! Vi gratulerer så mye med gull i ditt første Norgesmesterskap i ordinær boksing. Dette resultatet vet vi du har jobbet hardt for; på alle klubbtreningene, i tillegg til utallige egentreninger og løpetreninger. Hard work pays off!!! Søndag 17. november 2019 var Pay-Day :-D  Gullet ble feiret med kake sammen klubbkameratene på mandagstreningen :)

Dina Voldmo Gudmundseth deltok i NM for å få erfaring. Tøffe Dina hadde bare to kamper i startboka når hun gikk opp i ringen søndag for sin direkte finale mot Jessheims Anniken Holthe i Ungdom 63kg. Anniken er en klart mer rutinert bokser, men Dina lar seg ikke pelle på nesen og trøkker tilbake gjennom tre runder. Dommerstemmene blir 5-0 til Jessheim-jenta, men Dina fikk en flott erfaring med seg videre. Det er tøft å klive inn i ringen og gjennomføre tre runder mot NMs beste ungdom jente. Vi gratulerer Anniken med NM-gull, og gleder oss til å følge Dina videre.  

Med oss til NM hadde vi også en av våre "adoptiv-boksere" fra Tromsø: Hrishav Malla. Han bokset direkte finale på søndag mot hjemmebokseren Noman Khan Ahmadzaj. Dette var en knalltøff kamp hvor Hrishav viste at han er en klassebokser. Rutinerte Ahmadzaj jobbet hardt for å komme inn i kampen, og for etterhvert å prøve å nærme seg det ettertraktede gullet. Til tross for et huiende hjemmepublikum var det bare 1 dommer som stemte for Ahmadzaj. De andre 4 ville se Hrishav med armen i været, og vi gratulerer Hrishav og våre boksevenner i Tromsø med et velfortjent NM-gull i Junior 56kg. 

Til tross for nylig brukket ankel sekunderte sporty Coach Kofi bokserne gjennom hele helgen <3  

(beklager sen publisering av denne bloggen pga sykdom i redaksjonen...)