Blogg
B-30 Golden Girls 2019

B-30 i Golden Girl

B-30 deltok med 7 jenter i årets Golden Girl.
04. februar 2019 23.07

B-30s jenter møtte alle tøff internasjonal motstand denne helgen i Borås. Vi er her for å bygge erfaring med et ungt jentelag, men tar selvsagt med oss de medaljene vi kan. Denne gangen fikk vi sanket med oss to gullmedaljer. Eirill Kvitsand som førstereis til Europas største jenteturnering går inn i ringen, og etter en jevn første runde klarer Eirill å hente ut det lille ekstra de neste to rundene hvilket gir henne en fin seier. Sunniva Hofstad deltar på sitt fjerde Golden Girl-mesterskap, men det første som ordinær bokser. Etter to flotte kamper får også hun edelt metall rundt halsen. 

Det må også nevnes at B-30 medbrakte tre dommere til turneringen (Dahlen, Almås og Tårnes), som alle tre ble plukket ut blant ni dommere som fikk æren av å dømme på kveldstevnet. 

Vi er veldig fornøyd med de sportslige resultatene, da samtlige jenter viser god utvikling. Minst like viktig på slike turer er samhold og bygging av klubb, og der besto alle utøvere, trenere, dommere og støtteapparat med glans :-) 

Semifinaler

DB40: Ihne Tårnes - Chloe Dover (ENG): 0-3

UA46: Jenny Simonsen - Libby Ellis (ENG): 0-5

UA63: Sunniva Hofstad - Sabrina Belhadra (FRA): 5-0

Finaler

DA75: Hanan Kedir - Sofia Sørensen (NOR): 1-2

DB48: Eirill Kvitsand - Orla Caroll (IRL): 0-3  --  GULL!!!

DB54: Helene Berg - Aaliyah Hoppema (NED): 0-3

UB75: Nora L. Johannessen - Lucy Carson (ENG): RSC-3

UA63: Sunniva Hofstad - Laina Stewart (CAN): 5-0  -- GULL!!!