Blogg

B-30 med gode prestasjoner i Rosenes By i helgen

Les coach Ole-Arnes velskrevne oppsummering fra rekruttstevnet i Molde!
11. november 2019 23.00

Lørdag var det klart for vår årlige tur til Molde. Det er en fin tradisjon å dra på dette stevnet, og det er viktig at vi støtter opp rundt de stevnene som arrangeres. Vi hadde meldt på hele 18!!! boksere og vi fikk kamp til 14 av dem. Til slutt endte vi med å dra nedover med 10 boksere, noe som gav oss 12 kamper.

Diplom;
Først ut var Oliver. Oliver har på kort tid rukket å få fem kamper og møtte her en gammel kjenning fra debutkampen sin. Oliver har en kul stil hvor han mikser med å være ortodoks og south paw. Nydelige bevegelser med overkroppen og kontraslag har også begynt å falle på plass. Siden dette er en microdiplomkamp ender kampen med begge hender i været. Tusen takk til Oliver for god hjelp i hjørnet i flere av kampene!

Neste ut er Ihne. Hun møter ei hun har møtt fire-fem ganger før fra Molde. Det blir en tett og fin kamp med to boksere som står godt til hverandre. Ihne er konsentrert og jobber godt med arbeidsoppgavene vi har blitt enige om på forhånd. Seier 2-1.Ihne bokser også en kamp nr2 mot en gutt fra Ålesund. Han tøffa seg litt før kampen noe som førte til litt ekstra tenning for Ihne sin del. Du tulle ikke med en tøffing fra Byåsen! Ihne bokser kontrollert og fint og vinner også sin kamp nr 2. Seier 3-0! Ihne har god flyt i tiden noe som har resultert i flere gode resultater.

Tarald går også sin femte kamp når han møter en annen bokser fra Trondheim. Tarald er south paw og utnytter styrkene sine godt og har en veldig god rett venstre. Tarald viser et godt fotarbeid og gode bevegelser i overkropp noe som fører til mange bomslag fra motstanderen sin side. En godt gjennomført kamp av Tarald men det holdt ikke helt inn til seier i dag. Tap 2-1.

Jonas får med seg to kamper i boka fra Molde og ender med en seier og ett tap. Er det en som hadde fortjent å ha med seg to seire hjem denne gang var det Jonas. Gnistrende boksing i to kamper og han ble bare bedre og bedre utover rundene. Viser stor variasjon i boksingen sin, flerslagskombinasjoner med variert utvalg av type slag, dukker tidvis unna alt som kommer og kontrer godt. Resultater 2-1 (tap) og 3-0 (seier)

Odin fortsetter sin seiersgang i diplomringen og viser nok en gang hvorfor han går seirende ut av kamp etter kamp. En utrolig rekkevidde med sin rette venstre og viser en ro og kontroll i ringen som er sjelden å se i så ung alder. God ringkontroll, godt forsvar, unngår det som kommer av slag og et stort repertoar av slag. I boka mi burde dette vært godt over 30 poeng.. Noen rundt ringen forstod dessverre ikke hva som foregikk inne i ringen, men Odin vinner 2-1 og da må man vel være fornøyd .

Helene er sist ut av diplomgjengen og kommer seg på 30 tallet for sjette gang av de siste åtte kampene, noe som er utrolig sterkt. Helene jobber godt på trening og viser mange gode kvaliteter i ringen. Tett forsvar, aktiv venstre og viser et godt blikk for å lande gode kroppslag både med rette slag og uppercuts. Helene står opp et par dager i uken før skolen for å trene og det gir virkelig resultater. Hun har god kondisjon og har tydelig blitt sterkere. Det får stå som dagens oppfordring til de som ønsker å ta det neste steget med boksingen sin..... Seier 3-0.

Ordinærkamper;

Først ut i ordinærkampene var Dina og FOR EN KAMP det ble. Nervene lå langt utenpå kampdrakten i forkant, men Dina varmet opp godt og det kjentes bra ut på putene. Kampplanen var enkel men klar og Dina følger opp de beskjeder som blir gitt! Det ble en tett og jevn kamp i starten, men Dina var kanskje den med de klareste treffene. Hun viser gjennom hele kampen en god jab og scorer jevnt og trutt med poeng. Begge boksere blir veldig slitne utover kampen, men Dina er den som klarer å dra opp tempoet med noen ordentlige stormangrep, noe som fører til en telling. I den siste pausen må jeg kjøre full tenning for å holde motet oppe om at dette går veien om vi kjører den siste runden også. Batteriet var tomt, men fy søren som Dina går i kjelleren og kjemper! Hun tar ut alt og litt til, og det i seg selv er en viktig egenskap. Dina vinner en fortjent 3-0 seier og jubelscenene i etterkant presset frem en tåre i øyekroken hos flere i salen.

Nicklas møter en gammel kjenning fra Legacy cup for et par uker siden. Den gang ble det et 4-1 tap. Det løsnet skikkelig for Nicklas de siste rundene på putene og vi gikk inn til kamp med troen på seier. For å få riktig tenning måtte vi kjøre full fyring før kampen, og jeg måtte spørre en lettere skremt Nicklas om han var redd meg, det var han heldigvis ikke... Nicklas starter litt tregt og ligger etter på poeng etter den første runden. Andre runde starter litt i samme sporet, men inne i det siste minuttet løsner det for Nicklas og han tar mer og mer over. I den siste runden har han fått blod på tann og kjører kampen. Motstanderen har nok med å forsvare seg og Nicklas tar den siste runden. Dessverre kom sluttspurten litt for sent, men dette var absolutt et skritt i riktig retning og noe å bygge videre på fremover. Tap 3-0.

Daniel fikk en tøff start på ordinærkarrieren sin når vi måtte avbryte kampen hans under Legacy. Men Daniel er ikke skuddredd og var klar for kamp igjen i Molde. Også her var det mye nerver før kamp men når kampen var i gang fikk Daniel lavere og lavere skuldre etterhvert som tiden gikk. Daniel har en hard og god rett venstre som treffer titt og ofte kampen igjennom. Det ble en fin og jevn kamp mellom to utøvere som stod godt til hverandre. Om man ser på klare treffere så tror vi at seieren er vår men om man gir poeng for den som slår mest så er det fair enough at seieren går til motsatt hjørne. Uansett en fin gjennomføring av Daniel som kommer sterkt tilbake!

Sist ut er Dennis B D som viser at han er en av Norges beste ungdomsboksere. Dennis gjør kort prosess og stopper motstanderen med noen saftige treffere til kroppen. Kampen varte i 20-30 sekunder, så noen lang rapport er ikke å melde..! Dette er det vi trener på hver eneste uke, og Dennis gjør jobben til terningkast seks!

Tusen takk til alle som var med til Molde!

Dere er helt rå!