Blogg
Morten Almås, Per Engström og Ray Husac

Beste dommer i King of the Ring 2018: Morten Almås

Morten Almås er en av klubbens trofaste dommere som jevnt og trutt reiser rundt i inn- og utland for å representere oss ved å bidra med dømmingen.
25. november 2018 21.36

Denne helgen var Almås en av de mange dommerne som sørget for at årets King of the Ring med over 500 deltakende boksere kunne gå av stabelen. På slutten av turneringen kan han titulere seg "Beste dommer" hvilket det står stor respekt av. Det er viktig for klubben å kunne bidra på stevner og turneringer med dommere, og vi er veldig stolte av den dyktige og aktive dommerstallen vi har i dag. 

Gratulerer med denne flotte utmerkelsen, Morten!

B-30 var forøvrig representert i turneringen med 4 diplomboksere (Erik Strømhaug, Nicklas Stavnes, Henrik Magnussen og Dennis Bøe Dahl) og 1 ordinærbokser (Aleksander Lysø). Fire av de fem måtte se seg slått etter jevne førstekamper mot tøffe motstandere. Det var kun Dennis Bøe Dahl som avanserte videre til finale i turneringen. Dennis har trent ordinærboksing det siste året, da han fra 1. januar 2019 tar steget over. Da er det vanskelig å omstille seg til diplomreglene, og etter tilsnakk og poengtrekk i finalen stopper dommeren tilslutt kampen og gir seieren til motstanderen. Vi gratulerer Dennis med sølvet og konstaterer at denne karen er klar for ordinærringen i januar :-)