Blogg
B-30s håpefulle i LM 2019

Fire gull til B-30 i helgen!

Det har vært en begivenhetsrik helg, med Pirkka Tournament i Finland og Landsmesterskap i diplomboksing på Lillehammer!
05. mai 2019 17.52

Coach Kofi reiste med Sunniva Hofstad til Pirkka hvor Sunniva trakk direkte finale. Motstander ble Jana Vill - ei tøff jente fra Estland som stoppet ei finsk jente tidlig i semifinalen. I finalen kommer imidlertid Sunniva som et trøndersk uvær ut av hjørnet, og det haglet med slag til hode og kropp. Den estiske jenta forsøkte å komme til i perioder, men Sunniva hadde fine bevegelser og var vanskelig å treffe. Vill klarte å holde fast Sunniva når hun kom for nær, og fikk etterhvert minuspoeng på grunn av holding. Sunniva vant på slutt på poeng, og hadde alle dommerne med seg. 

Coachene Frank og Therese, samt supermaskot Maria, tok med seg 7 diplomboksere til Landsmesterskapet. Alle våre boksere viser utmerket boksing. Vi reiser hjem med 3 LM-gull; Kerem Güzey, Odin Thyrum og Jonas Østerfeldt. Gratulerer som landsmestere! Det må også sies at våre utøvere som ikke nådde helt opp i helgen bokset helt jevnt med de beste i sine klasser, så vi er helt der oppe og kjemper om medaljene. Se under for resultater. Coachene er meget fornøyd med helgens resultater, og også veldig trivelig at så mange foreldre tok turen til Lillehammer for å heie på våre håpefulle. 

B-30 bemannet dessuten juryen LM med Odd Inge Misund og Geir Dahlen, i tillegg til at våre dommere Morten Almås og Morten Misund dømte. 

B-30 benytter anledningen til også å ønske tillykke med dagen til våre konfirmanter som skulle ha vært i Pirkka i helgen, men som måtte gjøre noen harde prioriteringer; Dennis Bøe Dahl, Nicklas Tårnes Stavnes og Jenny Simonsen. Artig å se dere i finstasen, og ikke i svette treningsklær til en forandring :-) 

Resultater fra LM 2019: 

Semifinaler:

Eirill Kvitsand (B-30) - Didrika Kaur (Ørnulf IF): 0-3

Vilmer Kopreitan (B-30) - Ikhvan Arskhanov (Bærums Verk): stans pga neseblod

Mohammed Abudayya (Jessheim) - Kerem Guzey (B-30): 1-2

Philip Myrland (Drøbak BK) - Odin Thyrum (B-30): 0-3

Finaler: 

Helene Berg (B-30) Christina Leirbakken (Moss): 1-2

Sofia Sørensen (Aurland) - Hanan Kedir (B-30):  2-1

Adlan Temaev (Jessheim) - Kerem Guzey (B-30): 0-3

Odin Thyrum (B-30) - Steinar Bergsson (Trym): 3-0

Jonas Østerfeldt (B-30) - Ilies Mohamed Laksiri (Jessheim): 3-0