Blogg
Glade diplomjenter og meeeget fornøyde ordinærjenter ;-)

Girls, girls, girls

B-30-jentene har gjort seg bemerket i inn- og utland denne helgen
09. desember 2019 01.43

Coach Kofi reiste med seks diplomboksere til Jessheim på lørdag, da det ble arrangert avslutning på Diplomserien. De som reiste var: Hanan Kedir, Jonas Østerfeldt, Odin Thyrum, Tarald Veiberg, Helene Berg og Ihne Stavnes. Av totalt 9 kamper endte 6 i seire, de øvrige 3 var meget jevne kamper som viser en gjeng i fin utvikling. Vi gratulerer Helene Berg og Ihne Stavnes som ble tildelt bestemannsprisene på jentesiden for 2019 i Region Nord (A og B). 

Coach Ole-Arne reiste med Sunniva Hofstad og Julie Holthe til Women's Winter Box Cup utenfor London. Dette er andre året det engelske bokseforbundet avholder dette flotte arrangementet, og det var nær 200 påmeldte. Begge våre jenter trakk direkte finaler på søndag, og begge klarte å stoppe sin motstander tidlig i kampen. Et par fine kroppslag før første pause gjorde at Sunnivas motstander Stephanie Horrocks fra Tameside Elite Boxing Academy ikke kom ut av hjørnet for å starte andre runde, men valgte å avbryte kampen. Julie fulgte opp, og klarte å holde Tori Creighton fra TTW Golden Girls på avstand og bruke rekkevidden sin og prikke inn den ene trefferen etter den andre. Det ble en telling i første runde, og to tellinger i andre før dommeren stanset kampen! Vill jubel i trønder-leiren for TO GULL :-)

Nå venter en liten juleferie for alle bokserne i B-30 før man igjen forbereder seg til nye kamper i januar. Vi har flere diplomboksere som nå tar steget opp til ordinær: blant andre Hanan Kedir, Jonas Østerfeldt, Kerem Güzey og Odin Thyrum som alle har god ringerfaring allerede. 

Siste helgen i januar går Golden Girl Championship av stabelen i Borås, og B-30 gleder seg til å reise med et sterkt jentelag i knallform!