Blogg

Lange ventelister på Bokseskolen - igjen !

B-30s Bokseskole har vært populær i mange år, men de siste par årene har det tatt helt av. Vi har et lokale i Rostenhallen som rommer ca 25 utøvere (og da er det trangt!). I skrivende stund har vi 59 (!) påmeldte.
17. september 2019 09.13

"Det er utrolig artig at så mange vil starte med boksing - men veldig synd at vi ikke kan ta inn alle sammen. Vi har hatt samme oppslutning på de siste tre bokseskolene - med fulltegnet kurs over en måned før oppstart. I vår kjørte vi en "Ekstra Bokseskole" fra påske til sommer for å ta unna alle som havnet på ventelisten i januar. Nå har vi på nytt en lang venteliste, og det er vondt å svare at det ikke er plass" sier styreleder Laila Kristjansson. 

"Våre boksevenner i Sportsklubben Ulfan starter også opp sin bokseskole i dag. De holder til i kjelleren på Charlottenlundhallen, og vi forsøker å henvise de på ventelisten dit, slik at de får et tilbud og slipper å vente helt til januar", sier hun videre.

B-30 arbeider med nye lokaliteter, men dette er lange prosesser. Med gode støttespillere i Trondheim kommune og Idrettsrådet håper vi at boksingen på litt lengre sikt kan få bedre lokaliteter slik at vi kan møte etterspørselen blant barn og unge i Trondheim.