Blogg

Resultater etter Diplomstevne og Rekruttstevne 26. januar 2019

Takk til alle klubber som meldte på utøvere til helgens Diplom- og Rekruttstevne! (skroll ned for resultatliste!)
28. januar 2019 10.30

Spesielt takk til våre venner fra BK Älgen og BK Ängelen fra Østersund som begge tok turen over vinterfjellet og til Trondheim for å delta med sine boksere. 

Vi klarte å få til 10 diplomkamper og 3 ordinære kamper. Det var mange jevne gode kamper på diplomsiden.

Av våre egne boksere gjorde Jonas Østerfeldt fra B-30 en sterk debut med en fin seier over Rebecca Rapp (BK Ängelen), og han bokset meget jevnt med Liam Vedin fra samme klubb. Videre ønsker vi Kerem Guzey tilbake i bokseringen. Han har bokset 9 mikrodiplomkamper for B-30 og er nå tilbake etter noen års pause. Kerem er nå siste års diplom, og viste mye fin boksing i en jevn kamp mot Ulfans Alexander Tyvold. Vi gratulerer også Helene Berg med høyeste poengscore blant alle deltakerne på stevnet!

B-30 hadde også to utøvere i ordinærringen; Jenny Simonsen debuterte som ungdomsbokser. Etter tre runder mot Ulfans Lorena Osmanaj var dommerne overbevist, og Jenny tar sin første seier i ordinærboka. Det er fint å ha i sekken når hun på torsdag reiser til Golden Girl i Borås sammen med resten av jentene i klubben. Julie Holthe fikk kamp mot Anna Hedlund fra BK Älgen. Tøffe Anna gikk opp en vektklasse for kampen, men Julies rekkevidde klarer å holde Annas slag på avstand. Anna får dessverre slått opp en albueskade under kampen, og den blir stoppet i andre runde, RSC-2. Julie skader tommelen, og på søndag bar det avsted på legevakten for å få konstatert brudd. Nå venter operasjon innen to uker, og deltakelse i Golden Girl ryker dessverre for Julies del :-(