Spesielt takk til våre venner fra BK Älgen og BK Ängelen fra Østersund som begge tok turen over vinterfjellet og til Trondheim for å delta med sine boksere. 

Vi klarte å få til 10 diplomkamper og 3 ordinære kamper. Det var mange jevne gode kamper på diplomsiden.

Av våre egne boksere gjorde Jonas Østerfeldt fra B-30 en sterk debut med en fin seier over Rebecca Rapp (BK Ängelen), og han bokset meget jevnt med Liam Vedin fra samme klubb. Videre ønsker vi Kerem Guzey tilbake i bokseringen. Han har bokset 9 mikrodiplomkamper for B-30 og er nå tilbake etter noen års pause. Kerem er nå siste års diplom, og viste mye fin boksing i en jevn kamp mot Ulfans Alexander Tyvold. Vi gratulerer også Helene Berg med høyeste poengscore blant alle deltakerne på stevnet!

B-30 hadde også to utøvere i ordinærringen; Jenny Simonsen debuterte som ungdomsbokser. Etter tre runder mot Ulfans Lorena Osmanaj var dommerne overbevist, og Jenny tar sin første seier i ordinærboka. Det er fint å ha i sekken når hun på torsdag reiser til Golden Girl i Borås sammen med resten av jentene i klubben. Julie Holthe fikk kamp mot Anna Hedlund fra BK Älgen. Tøffe Anna gikk opp en vektklasse for kampen, men Julies rekkevidde klarer å holde Annas slag på avstand. Anna får dessverre slått opp en albueskade under kampen, og den blir stoppet i andre runde, RSC-2. Julie skader tommelen, og på søndag bar det avsted på legevakten for å få konstatert brudd. Nå venter operasjon innen to uker, og deltakelse i Golden Girl ryker dessverre for Julies del :-(