Blogg
Fin seier til Dennis på "The Homecoming"

Travel B-30-helg

B-30 var representert på flere arrangement lørdag 23. mars 2019
24. mars 2019 21.50

Diplomserien Midt

Syv av våre diplomboksere fikk kamp i dette lokalarrangementet. Emre Nerland og David Eltsjijan, som begge debuterte viste meget fin boksing i sine kamper. Vi må også fremheve frøken Helene Berg som bokset seg frem til hele 34 poeng og tok prisen for stevnets beste diplombokser. Våre resultater: 

Odin Thyrum (B-30) - Alexander Thyvold (Ulfan): 3-0

Helene Berg (B-30) - Alexander Thyvold (Ulfan): 3-0

Ihne Stavnes (B-30) - Sara Berg (Molde):  1-2

Kerem Guzey (B-30) - Bjørn Stringfellow (Ålesund): 3-0

Noah Setervold (Trym) - Emre Nerland (B-30): 3-0

Nicklas Forseth (Trym) - David Eltsjijan (B-30): RSC-2

Steinar Bergsson (Trym) - Jonas Østerfeldt (B-30): 3-0

Det ble dessverre ikke kamp på Hanan Kedir, men det ble ordnet med tøff sparring mot ei ordinærjente fra Stjørdal Kickboxingklubb, noe 13-åringen løste på en meget god måte. 

Rekruttserien Midt-Norge

Kun én B-30-bokser fikk kamp på dette stevnet, og det var Erik Strømhaug (14). Strømhaug bokset sin andre ordinærkamp og etter tre tøffe runder ble B-30-arma løftet i været. Erik kunne feire sin første ordinærseier sammen coach Frank. Sigurd Øien tok bronsemerket etter å ha fulgt bokseskolen siden nyttår, da han ikke kan møte på merkestevnet på tirsdag. Som motstander i merkekampen stilte Ole-Arne Næsgård, til stor jubel fra publikum. Dennis Bøe Dahl og Dina Gudmundseth fikk begge fin sparring på stevnet. 

The Homecoming  Sotra Arena 

På kvelden satt alle B-30'erne benket foran TV2 Sumo for å se Dennis Hofstad som deltok på undercardet på proffstevnet i Bergen. Dennis møtte islendingen Elmar Gauti Halldorsson (22).  Halldorsson har trent boksing i seks år, men har bare gått 7 kamper. Han har nylig gått ned fra 91kg+ til 81 kg-klassen, og ligger i forberedelser til det islandske mesterskapet. Dennis er selv 25 % islending, og en kjapp slektsforskning fra morfar viser at de to som hamrer løs på hverandre i ringen er 7-menninger :-) Dennis bokser teknisk og smart, og klarer å komme seg unna mange av stormangrepene fra den islandske vikingen. Det blir en jevn kamp som ender med 2-1 seier til Norge, B-30 og Dennis. 

Dommerne

I Trondheim var flere av våre dommere i sving; Morten Misund, Morten Almås, Nina Tårnes og Therese Bjørnaas. Vi hadde også sendt en gjeng med tversoversløyfe over fjellet til Bergen; Odd Inge Misund og Geir Dahlen var delaktige i avviklingen av AIBA-kampene før proffstevnet, og Sigmund Aagaard dømte på selve proffstevnet hvor han faktisk var kampleder på 2 av 3 kamper. Vel blåst alle dommere!

Trenerne

Til slutt må nevnes at B-30 hadde flere deltakere på Trener1-kurs i helgen. Under kyndig veiledning av Martin Kitel gjennomførte Therese Bjørnaas, Ole-Arne Næsgård, Vidar Berg og Martine Kjartansdottir sin andre kurssamling (forfall: Dennis Hofstad).