Vårt treningstilbud

Boksingens ABC på 10 uker

Bokseskolen er beregnet for nybegynnere hvor man lærer boksingens ABC. Bokseskolen er tilpasset aldersgruppen 12-25 år.

Dette er for alle som ønsker å lære seg boksing fra grunnen av. Ingen erfaring er nødvendig. Bokseskolen varer i 10 uker med to treninger i uken med fokus på boksingens ABC, hvor man lærer det grunnleggende i boksing som guard, fotarbeid, utførelse av slag og unnvikelser/pareringer. Lær deg selvforsvarets edle kunst gjennom god og variert trening i et sunt og trivelig miljø. Treningen blir ledet av dyktige og erfarne trenere, og vi vil på den måten ha mulighet til å følge opp hver enkelt på best mulig måte.  

Bokseskolen koster kr 1300. I tillegg til trening vil alle deltagere på bokseskolen motta håndbandasjer og tannbeskyttere når deltageravgiften er betalt. Betalingsfrist er på trening nr. 3, hvilket betyr at du kan prøve et par treninger før du bestemmer deg om du vil fortsette. Selve bokseskolen avsluttes med mulighet til å ta ferdighetsmerke under et eget stevne. Alle som klarer dette vil få tildelt ferdighetsmerke og diplom fra Norges Bokseforbund.

Treningstider: tirsdager og torsdager klokken 17.30 – 18.30

Instruktører: Geir Dahlen og Odd Inge Misund

* * * * 

Bokseskolen med oppstart 14. januar 2020 er fulltegnet !!! Vi hadde lange ventelister fra høsten 2019, så disse ble gitt førsterett til å delta. Vi beklager at vi ikke kan tilby flere plass, men oppfordrer folk å kontakte vår venner i bokseklubbene Ulfan som trener i CSK-hallen (Burbuqe: 908 34 672), Trym som trener på Lilleby (Erik: 980 56 868) eller Trondheim Kampsportklubb som trener rett ved Sirkus Shopping (Therese: 994 02 395). 

Neste bokseskole i B-30 blir: September 2020.