Timeplan

Dersom man ikke har noen erfaring med kampsport fra tidligere må man først fullføre vår Bokseskole, før man eventuelt går over på Diplompartiet/ Rekruttboksing/ Ordinær boksing. Dette slik at man lærer de grunnleggende bokseteknikkene, og utvikler forståelse for boksesporten og de forskjellige bevegelsene og øvelsene. På denne måten vil man lettere kunne henge med på treningene, få mer utbytte av sin trening og utvikle seg raskere. 

Vi får ofte spørsmål om hvor lenge man må trene før man er klar for kamp. Svaret er: det er opp til trenerne å bestemme. Vi tar sikkerhet på alvor, og slipper ingen utøvere inn i ringen for kamp før de er 100 % klare. På diplom kan dette skje raskere enn på Ordinær Boksing. Når man er klar kan variere fra utøver til utøver, opp mot treningsinnsats, motivasjon, fysisk og psykisk modenhet. Som tommelfinger-regel kan man si at en diplombokser bør ha trent i minst 6 mnd før det er aktuelt å bokse kamper, mens en ordinærbokser nok må belage seg på 1-2 år trening dersom man ikke har noen kampsporterfaring fra tidligere. 

Se i menyen til venstre for nærmere forklaring på de forskjellige partiene. Salen kan disponeres for PT-Boksing utenom de vanlige treningstidene. 

Se her for nærmere informasjon om kjøp av klubb-bekledning :)